POSLIKAVA OBRAZA

WOLFE BRIAN

AVRORA AS d.o.o.

9789612512576

Ni pomembno, ali si začetnik ali izkušen slikar: tudi ti lahko spremeniš vsakdanji obraz v prikupno, zabavno ali grozljivo umetnino, ki ljudem nariše nasmeh na obraz. V prvi polovici knjige najdeš zabavne, očarljive preobrazbe, kot so na primer ptice in metulji, kužki in princese, vitezi in celo nočno nebo. V drugem delu pa prestopiš prag sveta temnih sil, kjer boš srečal stvore, ki ti bodo nagnali strah v kosti: vampirje, zombije ter druge gnusne in čudaške nakaze.

- Umetnika in prejemnika številnih nagrad posredujeta svoje znanje s pomočjo preprostih navodil.
- 50 poslikav, razloženih korak za korakom, vključuje tako lažje kot tudi nekoliko zahtevnejše motive.
- Predstavljene so poslikave, ki so priljubljene tako med otroki kakor med odraslimi ter so kot nalašč za najrazličnejše zabave, nastope, noč čarovnic in podobne priložnosti.
- Z mojstrskimi tehnikami slikanja lahko ustvariš neverjetno prepričljiv videz -- človeških potez skorajda ni več videti, učinki, ki postarajo obraz ali ga preobrazijo na druge načine, pa se vrstijo drug za drugim.

Knjiga, ki jo držiš v rokah, ti bo s prijaznimi napotki za začetnike in s svežim navdihom za izkušene ustvarjalce pomagala ustvariti umetnine, ki bodo tako izvirne kot obraz, ki čaka na tvojo poslikavo!

NAJ ZABAVA DOBI DRUG OBRAZ!

Mehka vazeva, 28 x 21,8 cm, 128 strani.

8,00€ 19,99€

Rok dobavljivosti preverite na tel. 05 6278 630