GUINNESSOVA KNJIGA REKORDOV2017

UČILA INTERNATIONAL D.O.O.

Izšla je najnovejša izdaja Guinnessove knjige rekordov za leto 2017 – globalna avtoriteta v postavljanju rekordov najbolje prodajana knjiga, ki izhaja letno, je izšla v svoji 62. izdaji.

Letošnja knjiga ima 13 poglavij, ki predstavljajo na moč različne teme, od raziskovanja vesolja do najnovejših športnih dosežkov. Vmes boste našli poglavja o raznolikih področjih, recimo o 3D-tisku, robotih, dinozavrih, morilskih rastlinah, kockah lego in labirintih ... Pokuka v zgodovino prelomnih potovanj od 16. stoletja pa vse do danes in se navdušuje nad izjemnimi animacijami podjetja Disney. V knjigi boste našli tudi poglavje o rekordih, ki jih lahko poskusite podreti tudi sami (rekorde lahko podirate v kuhinji, na dvorišču, v telovadnici, dnevni sobi) – in še eno poglavje o rekordih, ki se jih raje ne lotevajte!

Knjiga za leto 2017 prinaša več kot 4000 rekordov, ki odražajo stalno spreminjajoči se svet okoli nas, in vključuje nove neverjetne rekorde z najpopularnejših področij: največ naročnikov na youtubov kanal z ‘razpakiranji’ (FunToyzCollector  –  več kot 6,9 milijona naročnikov), album z največ pretočnimi predvajanji na spotifyju v enem letu (Beauty Behind the Madness glasbenika The Weeknd; več kot 60 milijonov poslušalcev), risanka z največ nagradami Nickelodeon po izboru otrok (Spuži Kvadratnik je dobil 13 nagrad); prav tako pa dve celi strani rekordov, povezanih z Disneyjem.

Kot vsako leto tudi letošnja izdaja prinaša osupljive nove fotografije, ki prikazujejo nosilce rekordov od največjega do najmanjšega, najhitrejšega, največ in še in še. Nekaj najnovejših: najvišji skok lame (1,13 m), najbolj tetovirana upokojenka (91,5 % njenega telesa je prekritega s tetovažami), največji bigfoot tovornjak (9,38 m), največja zajemalka za sladoled (1,95 m).

19,99€

Rok dobavljivosti preverite na tel. 05 6278 630