Novice

6. mednarodni sejem KNJIGE, SOL IN KOPER


Knjigarna Libris in Antikvariat Glavan vabita na

6. mednarodni sejem KNJIGE, SOL IN KOPER,

ki bo potekal od 4. do 5. oktobra 2019 v Antikvariatu Libris in na Prešernovem trgu v Kopru.

V petek, 4. oktobra ob 19. uri bomo v antikvariatu Libris otvorili in predstavili razstavo »Andrija Maurović – več kot le strip«. Kolega iz reškega Antikvariata Mali neboder bo predstavil zanimivo razstavo o knjižnih opremah in ilustracijah tega znamenitega mojstra .

V soboto, 5. oktobra, med 9. in 17. uro pa se bodo na Prešernovem trgu razporedili antikvarji s svojimi knjižnimi pridobitvami in novostmi. Pestro dogajanje bodo začinile še predstave Kamišibaj gledališča (ob 11. uri v Antikvariatu Libris), namenjene tako otrokom kot odraslim.

 

Zgodbe, ki se skrivajo v starih knjigah, vsako leto oživijo v Kopru, kjer se zberejo antikvarji, pripovedovalci zgodb in literarni ustvarjalci. Za vas so pripravili pester in raznolik kulturni program, ki vam bo prijetno začinil konec tedna. Na več kot 25 stojnicah boste lahko pregledali knjižno ponudbo slovenskih in hrvaških antikvarjev in si ugodno kupili kakšno knjigo, ki ne sme manjkati v šolski torbi ali vaši knjižni zbirki.  Nič ne bo narobe, če še povečate kupček knjig, ki jih želite prebrati. Morda pa najdete prav tisto knjigo, ki jo iščete že nekaj let. Kdo ve?

 

Pridite ta konec tedna na Prešernov trg in si z nami napolnite svojo duševno ozimnico. Za vsakega se bo nekaj našlo…

VABLJENI!