Novice

SEJEM NA ZRAKU


Tudi koprska knjigarna Libris se pridružuje Sejmu na zraku, kjer se bodo na ogled postavile novejše knjige slovenskih založb. Sodelujoče založbe so za sejem pripravile poseben izbor knjig, med njimi tudi knjižne novosti, s sejemskimi popusti. Pri nas bo izbor knjig postavljen na zrak, pred knjigarno Libris, v petek, 29. 5. 2020 in v soboto, 30. 5. 2020 med 10. in 18. uro. Možno pa jih bo kupiti tudi v prostorih knjigarne v prvem tednu v juniju.

 Tudi v teh čudnih časih so knjige nastajale, ene so tik pred epidemijo ugledale luč sveta, nekatere pa so bile v tem času malce po krivici pozabljene. Veseli nas, da se bodo slovenski založniki  na pobudo pisarne Ljubljana Unescovega mesta literature in ob Slovenskih dnevih knjige v organizaciji Društva slovenskih pisateljev družili na vrtu Društva slovenskih pisateljev. V Kopru, Celju in Novem mestu pa bomo knjige postavili na zrak pred knjigarne Libris (Koper), Antika (Celje) in Goga (Novo mesto).

 V priponki je tudi zanimiv izbor nekaterih knjig, ki jih bomo ponudili na sejmu in če nas ne morete obiskati v živo, poglejte med knjige, ki jih priporočamo.

 Obiščite Sejem na zraku in se družite z nami in knjigami. Toliko novega si imamo za povedati in toliko novega je za prebrati. In ne pozabite »Knjigarne so spet popularne«.