Novice

NAVODILA ZA NAROČANJE DELOVNIH ZVEZKOV IN UČBENIKOV IN UGODNOSTI


PLAČILO V OBROKIH, DOSTAVA NA DOM, ZAVIJANJE, DARILO IN POPUSTI

 

Z letošnjim letom omogočamo naročilo delovnih zvezkov in učbenikov tudi v naši spletni trgovini. Pripravili smo sezname vseh  osnovnih in srednjih šol v Istri in na Krasu, ki so nam jih šole posredovale. Izberite šolo, izberite razred in v košarico dodajte gradiva, ki smo jih že navedli. Pozorni bodite na izbirne predmete in priporočljiva gradiva. Omogočamo vam tudi zavijanje vseh naročenih gradiv. Za vse informacije smo vam tudi na voljo na tel. št. 05 6278 630 ali na el. naslov info@libris.si  Letos prvič vam komplete dostavimo tudi na dom.

Povezavo do mesta, kjer lahko naročate delovne zvezke in učbenike pa najdete tu

https://www.libris.si/c1193/Narocilo-delovnih-zvezkov

 

NAVODILA ZA NAROČILO KOMPLETA DELOVNIH ZVEZKOV

V knjigarni Libris smo pripravili sezname kompletov delovnih zvezkov, ki so jih za vaše otroke izbrali v osnovnih in srednjih šolah v Istri in na Krasu. Zelo preprosto lahko komplete delovnih zvezkov naročite kar od doma.

  • Kliknite na zavihek NAROČILO DELOVNIH ZVEZKOV, na levi strani se bo odprlo okno z navedenimi šolami.
  • Izberite šolo, ki jo obiskuje vaš otrok in označite razred.
  • V velikem oknu se bodo prikazali vsi delovni zvezki in morebitni učbeniki (običajno za italijanski in angleški jezik), ki jih je vaša šola izbrala. V košarico dodajte vsa navedena gradiva. Pozorni bodite na gradiva za izbirne predmete in priporočljiva gradiva ter jih označite, če jih potrebujete. Pri vsakem izbranem delovnem zvezku označite, če želite, da vam ga zavijemo.
  • Dokončajte nakup po zahtevanih korakih. Ponujamo vam možnost nakupa na obroke, bodite pozorni na število obrokov in način prevzema gradiv. Poslali vam bomo račun na katerega pa vam bomo dodatno prišteli še stroške zavijanja, (če ste izbrali zavijanje) zato se bo morda znesek malce razlikoval od zneska na potrdilu naročila.  (znižana cena 0,70 eur/kos).

Letos ponujamo  NOVOST - dostavo na dom (stroški dostave 3,90 eur). Naročena gradiva boste lahko prejeli na dom, med 10. in 29. avgustom ali pa po 19. avgustu gradiva prevzeli v knjigarni Libris v Kopru. Ne pozabite navesti točnih osebnih podatkov (tel. številka in el. pošta, na katerih boste dosegljivi).

Preprosto in enostavno naročite letos delovne zvezke kar iz domačega naslonjača, domov vam jih tudi dostavimo.

Ugodnosti pri prednaročilu:

            PLAČILO NA OBROKE (na 3 obroke za naročila do 24. 6)

            BREZ PROVIZIJE pri plačilu v knjigarni,

            DARILO: uporabni urnik s šolskim koledarjem, bon za 10% popust pri nakupu potrebščin in knjig (ne 

učbenikov in delovnih zvezkov) v knjigarnah Libris,

           LIBRISOV POPUST: pri enkratnem plačilu celotnega zneska do 20. julija 2020 v poslovalnicah knjigarne Libris vam ponujamo 3% popust pri plačilu z gotovino. (velja samo za delovne zvezke in učbenike, pri katerih je v skladu z določili ZECK od prvega prodajnega dneva že poteklo 6 mesecev).

Dobava naročenih gradiv:

  •  Osebni prevzem po 19. avgustu 2020
  • Dostava na dom med 10. in 29. avgustom (stroški dostave 3,90 eur), po plačilu celotne kupn

 

 Zavijanje delovnih zvezkov in učbenikov

Tudi letos vam ponujamo možnost zavijanja delovnih zvezkov in učbenikov. žal vam tega ne moremo zaračunati takoj pri naročilu, zato vas bomo poklicali in se dogovorili za način plačila zavijanja.