Novice

Dnevi knjige in noč knjigarn


Prireditve ob 30. obletnici delovanja naše knjigarne se nadaljujejo. Ta konec tedna vas vabimo, da se udeležite prireditev in si nakupite knjig na stojnicah, ki jih ob vseslovenskih dnevih knjige postavljamo na Prešernovem trgu v Kopru.  Med 16. in 18. junijem boste lahko izbirali med zanimivimi knjigami in si priskrbeli čtivo za poletne počitnice.

V petek, 17. junija nas bo dopoldne ob 10. uri obiskal Gusar Berto,

zvečer, ob 18. uri pa zanimiv gost, pisatelj, režiser in nekdanji minister za kulturo Tone Peršak.

 S tem dogodkom se bomo tudi pridružili Noči knjigarn, ki jih organizirata

Slovenski center Pen in odbor Mira.

Med 18. in 20. uro vam bomo ob nakupu ene knjige še eno podarili.

 Naj današnje vabilo izkoristimo tudi za zahvalo vsem, ki ste se udeležili osrednje slovesnosti, ki smo jo minulo sredo pripravili v dvorani sv. Frančiška v Kopru. Bilo je lepo. Hvala tudi vsem, ki ste obiskali našo razstavo v Mali loži. Res je bila nekaj posebnega. Razstavljena je bila naša največja knjiga posvečena ljudem in srečevanjem, ki jo lahko prelistate TUKAJ.

Še naprej si želimo, da ste naši zvesti sopotniki na tej knjižni poti in skupaj z nami pišete zgodbe prihodnosti. In nas seveda podpirate z nakupom knjig. Naj vas ob tej priložnosti še opozorimo, da morate do konca meseca junija izkoristiti BON21, ki ga lahko uporabite za nakup knjig v naši knjigarni, tudi spletni na www.libris.si

Lepo pozdravljeni

Ingrid Celestina