Novice

KNJIGE, SOL IN KOPER Sejem rabljenih knjig, razglednic in starih tiskov


Spoštovani,

kot kaže se nam obeta sončno vreme in se bomo lahko v soboto družili z antikvarji iz Slovenije in Hrvaške na sejmu Knjige, sol in Koper.

Zato vas

Knjigarna Libris in Antikvariat Glavan vabita na

8. mednarodni sejem KNJIGE, SOL IN KOPER,

ki bo potekal 30. septembra in 1. oktobra 2022 v Antikvariatu Libris in na Prešernovem trgu v Kopru.

V petek, 30. septembra ob 19. 30 uri bomo v antikvariatu Libris pripravili pogovor Antikvarja dva ob čaši vina modrujeta (Trideset let v antikvarnih čevljih) O svoji trideseti obletnici delovanja bosta spregovorila kolega antikvarja Tomo Vučinić iz reškega Antikvariata Mali neboder in Rok Glavan iz ljubljanskega Antikvariata Glavan.

 V soboto, 1. oktobra, med 10. in 16. uro pa se bodo na Prešernovem trgu razporedili antikvarji s svojimi knjižnimi pridobitvami in novostmi

Zgodbe, ki se skrivajo v starih knjigah, vsako leto oživijo v Kopru, kjer se zberejo antikvarji. Na 15 stojnicah boste lahko pregledali knjižno ponudbo slovenskih in hrvaških antikvarjev in si ugodno kupili kakšno knjigo, ki ne sme manjkati v šolski torbi ali vaši knjižni zbirki.  Nič ne bo narobe, če še povečate kupček knjig, ki jih želite prebrati. Morda pa najdete prav tisto knjigo, ki jo iščete že nekaj let. Kdo ve?

 Pridite ta konec tedna na Prešernov trg in si z nami napolnite svojo duševno ozimnico. Za vsakega se bo nekaj našlo …

VABLJENI

 Prireditve v knjigarni Libris podpirata Javna agencija za knjigo in Mestna občina Koper